3º Edició

25-26 Agost 2018, Montblanc, CAT

about

Essències

Molt més que un festival!!

Essències és un projecte amb inquietuds culturals i socials creat l'any 2015.
Som una associació cultural sense ànim de lucre i el nostre objectiu és difondre la cultura, i més concretament, la música, la gastronomia a través de l'activisme i el compromís social.

Essències vol potenciar i projectar al visitant la cultura autòctona d'allà on sigui.
En aquestes 3 edicions és Montblanc qui ens ha vist créixer. Però sense deixar aquestes arrels i, per un futur no molt llunyà, us avancem que estem preparant una edició d’hivern en una fantàstica localització del nostre país.

The Gramophone Allstars, Llibert Fortuny Gas Band, Raynald Colom, Omar, Carlos Sarduy, Moya Kalongo, Paula Grande, Marco Mezquida, Celeste Alías.. són alguns dels artistes que han trepitjat els nostres escenaris i esperem que en vinguin molts més.

Estàs preparat per gaudir del talent d'aquesta propera edició ? "

Artistes

Coneix al nostre planter artistes .

speaker

Andrea Motis Quartet

Jazz - Barcelona, CAT

speaker

Dr. Calypso

Reggae/Ska - Barcelona, CAT

Pablo Hasél

Pablo Hasél

HipHop-Rap - Lleida, CAT

speaker

La Vella Dixieland

Jazz / Dixieland

speaker

Adala
& the same song band

Reggae - Barcelona, CAT

speaker

Yacine

Mediterrani urbana - Barcelona, CAT

speaker

Stromboli Jazz Band

Jazz, Montblanc. CAT

speaker

Babel Sound System

Reggae/Dub - Barcelona, CAT

speaker

Dubstral SoundSystem

Reggae/Dub - Tarragona, CAT

speaker

Dj Don Cornelius

Reggae, Madrid ESP

speaker

Ishmael Sustraivibez

Jazz, Vitoria-Gasteiz EUS

Agenda

No et perdis l'actuació del teu artista preferit

Després d’editar sis discs aclamats per la crítica, la trompetista, cantant i compositora de Barcelona Andrea Motis, fa el seu debut en solitari sota el segell Impulse! Records amb l’àlbum Emotional Dance.
Nena prodigi del jazz. Va començar a tocar només amb 7 anys i tres anys després va començar a estudiar jazz a l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu amb Joan Chamorro, que la va reclutar poc després perquè formés part de la seva banda, tot i ser una adolescent.
Motis, visitarà Montblanc en format de quartet: Josep Traver (guitarres), David Mengual (contrabaix), l'Esteve Pi a la bateria i ella mateixa a la veu i la trompeta.
Una oportunitat única de disfutar d'una de les millors formacions del panorama del jazz contemporani !

Localització: Escenari St.Jordi, Fossar de St.tecla, Montblanc, CAT

La Vella Dixieland, fundada l’any 1980, és un cas inèdit en el panorama musical del país. Ha gravat 8 Cd’s, ha fet més de 2.000 actuacions, ha col·laborat amb músics com Leroy Jones, Big Mama, JM Farras, Kathy Autrey i ha participat en nombrosos festivals de jazz arreu del món incloent Estats Unit, Japó, Finlàndia, Hongria, Holanda, França, Alemanya.
Formació Pep Gol: trompeta, Pau Casares: clarinet, saxo tenor , Xavier Manau: trombó, Benoit Poinsot: saxo alt, Gerard Nieto: piano, Josemi Moraleda: contrabaix, Pinyu Martí: bateria

Localització: Escenari St.Jordi, Fossar de St.tecla, Montblanc, CAT

Yacine Belahcene, cantant de pare algerià i mare catalana, resident a Catalunya, va instal·lar-se a Barcelona després de viure a Alger fins als 13 anys. Fa el seu debut als escenaris amb Cheb Balowski. Ha capitanejat diferents formacions com Nour, Rumbamazigha i finalment Yacine & the Oriental Groove.
Yacine Belahcene, navega pel Mediterrani reivindicant la seva musicalitat sense complexes amb sonoritats que ressonen als ports d’Alger, Marsella, o Barcelona, llunyans però banyats pel mateix mar, fugint de qualsevol estereotip construït sense cap base, fruit dels prejudicis dels nostres barris i ciutats. Amb la posada en escena elèctrica, vibrant que de ben segur no us farà quedar quiets.

Localització: Escenari St.Jordi, Fossar de St.tecla, Montblanc, CAT

És un grup de jazz popular, dixieland, swing
Raül Cid, al trombó, veu i direcció, Josué García, a la trompeta, Ton Solé, al banjo i ukelele; Ismael Carles, a la tuba; i Adrià Mort a la bateria, son els integrants d'Stromboli tots ells fills del Camp de Tarragona.
Ens els seus espectacles es barreja bona música, amb dosis d'humor, teatre i una gran interacció amb el públic.

Localització: Escenari St.Jordi, Fossar de St.tecla, Montblanc, CAT

Ishmael Sustraivibez, amant de totes les músiques d’arrel africana, porta més de 20 anys fent girar discos en emissores del País Basc i Catalunya, clubs i festivals com Jazzaldia de Donosti o Festival de Jazz de Gasteiz. Actualment condueix el programa Hamabipulgada, que s’emet des de fa 8 anys, a Euskal Herria, Barcelona i Paris.

Localització: Escenari St.Jordi, Fossar de St.tecla, Montblanc, CAT

Tickets

Escull la col·laboració que més s'ajusti a les teves necesitats

Amics Col·laboradors

Essències no seria possible sense el suport de