Edició D'hivern

1 de desembre 2018, Montblanc, CAT

about

Essències

Molt més que un festival!!

Essències és un projecte amb inquietuds culturals i socials creat l'any 2015.
Som una associació cultural sense ànim de lucre i el nostre objectiu és difondre la cultura, i més concretament, la música, la gastronomia a través de l'activisme i el compromís social.

Essències vol potenciar i projectar al visitant la cultura autòctona d'allà on sigui.
En aquestes 3 edicions és Montblanc qui ens ha vist créixer. Però sense deixar aquestes arrels i, per un futur no molt llunyà, us avancem que estem preparant una edició d’hivern en una fantàstica localització del nostre país.

The Gramophone Allstars, Llibert Fortuny Gas Band, Raynald Colom, Omar, Carlos Sarduy, Moya Kalongo, Paula Grande, Marco Mezquida, Celeste Alías.. són alguns dels artistes que han trepitjat els nostres escenaris i esperem que en vinguin molts més.

Estàs preparat per gaudir del talent d'aquesta propera edició ? "

Artistes

Coneix al nostre planter artistes .

speaker

Andrea Motis Quartet

Jazz - Barcelona, CAT

speaker

Sara Pi

Jazz - Soul - Barcelona, CAT

Pablo Hasél

Paula Grande

Jazz - Soul - Barcelona, CAT

Horaris

No et perdis l'actuació del teu artista preferit

Després d’editar sis discs aclamats per la crítica, la trompetista, cantant i compositora de Barcelona Andrea Motis, fa el seu debut en solitari sota el segell Impulse! Records amb l’àlbum Emotional Dance.
Nena prodigi del jazz. Va començar a tocar només amb 7 anys i tres anys després va començar a estudiar jazz a l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu amb Joan Chamorro, que la va reclutar poc després perquè formés part de la seva banda, tot i ser una adolescent.
Motis, visitarà Montblanc en format de quartet: Josep Traver (guitarres), David Mengual (contrabaix), l'Esteve Pi a la bateria i ella mateixa a la veu i la trompeta.
Una oportunitat única de disfutar d'una de les millors formacions del panorama del jazz contemporani !

Localització:Esglèsia de Sant Francesc, Montblanc, CAT

Sara Pi produeix el seu primer projecte en mans del productor brasiler Erico Moreira. Fruit d'aquesta unió, neix un projecte únic amb composicions pròpies que fusionen ritmes brasilers amb el més pur soul actual.
En els darrers anys, han actuat en multitud de sales com el Palau de la Música, Foyer del Liceu, Apolo, Luz de Gas, Music Hall, Jamboree o Sidecar i han participat en festivals com el Cruïlla, Mas i Mas Festival, Festival de Pedralbes, Festival Mil·leni, EnsiSAT, Festival Internacional SXSW (Austin,Texas,EEUU) entre d'altres, a més d'haver estat l'artista invitada pel reconegut cantant i guitarrista nord-americà George Benson en les seves actuacions a Barcelona i Madrid, així com de Morcheeba, Raúl Midón, Imany i Carlos Núñez.

Localització:Esglèsia de Sant Francesc, Montblanc,CAT

Va nèixer per buidar-se amb la música i omplir amb ella a tothom. Autodidacta, valenta i mestissa, ens regala un estil musical que emana aquestes qualitats i que es mou entre els registres del jazz, el soul i el hip hop. “Doctorada en investigació musical" per la crítica (Diari de Girona), Paula Grande ha tingut l'oportunitat d'ensenyar la seva música i el seu art arreu del món, fent-se mereixedora en els seus viatges de diferents premis internacionals, com el tercer premi i l'Special recognition Prize a la prestigiosa Shure Montreux Jazz Voice Competition (2013), o el premi al millor repertori lliure en el Jazz Voices de Lituània (2014).
També al 2014 i al 2015, va ser becada per la Montreux Jazz Artists Foundation, que en aquella edició comptava amb Quincy Jones al jurat, amb una residència a la Cité Internationalle Universitaire de Paris, a la Fondation Suisse - Pavillon le Corbusier. A més, aquell mateix any, va formar part de la Montreux Jazz Academy, junt amb altres 11 joves talents seleccionats d'arreu del món, a on va treballar i va poder compartir escenari amb artistes com Lee Ritenour, Eric Hardland, Patti Austin, Charles Lloyd, Erik Truffaz, o Bugge Wesseltoft, entre d'altres. També va formar part de la programació del Festival de Jazz de Montreux l’any 2015.
A l’abril del 2016 va treure el seu primer disc, “Viatge Interestel·lar” (Little Red Corvette Records) amb el que va girar per Catalunya, Espanya, França, Colòmbia i Cuba, la gira del qual va acabar el gener de 2017. Després del final de gira, va marxar uns mesos fora a escriure les lletres del seu proper disc, “SóC”, de nou prop de les seves arrels, a Llatinoamèrica.

Localització:Esglèsia de Sant Francesc, Montblanc, CAT

Tickets

Escull el ticket que més s'ajusti a les teves necesitats

Amics Col·laboradors

Essències no seria possible sense el suport de